Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patatas panadera
- 250 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 - 600 g de patatas cortadas en rodajas finas
- 100 g de sidra
- 1 cucharadita de sal
Pulpo y rape amariscado
- 150 g de pulpo cocido cortado en rodajas
- 3 nécoras cortadas por la mitad
- 150 g de almejas frescas
- 150 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones
- 6 langostinos crudos sin pelar
Salsa y horneado
- 250 g de sidra
- 4 dientes de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 150 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada colmada de harina
- 250 g de caldo de pescado
- 50 g de tomate frito
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1199 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 15.32 g
- Koolhydraten
- 19.98 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.06 g
Alternatieve recepten
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 godz.
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Marmitako de pulpo
40 min
Rodaballo asado a la mediterránea
50 min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 min
Caldereta de dorada
40 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Bacalao con langostinos
1 godz.
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Arroz con bogavante
1 godz.
Rape en salsa americana
1 godz.