Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chipirones
- 20 chipirones enteros frescos (aprox. 400 g)
- 2 manzanas reineta (peladas, en cuartos y descorazonadas)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 20 g de piñones
- 500 g de agua
Salsa
- 1 morcilla de cebolla sin piel (aprox. 100 g)
- 1 sobre de tinta de calamar
- 80 g de vino Pedro Ximénez
Montaje
- 1 cucharada de harina
- 100 - 150 g de aceite para freír
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 8 - 10 tallos de cebollino
- 1 cucharada de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 871 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 5.04 g
- Vetten
- 17.58 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Cardo con carabineros
1h
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 godz.
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Tigres
1h
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min