Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tarro de espárragos blancos (en conserva) (aprox. 325 g escurridos)
- 1 lata de berberechos al natural (en conserva) (aprox. 65 g escurridos)
- 1 lata de mejillones cocidos al natural (aprox. 70 g escurridos)
- 2 huevos duros
- 1 tarro de espárragos verdes en conserva (aprox. 230 g netos)
- 150 g de palitos de cangrejo
- 100 g de mayonesa
- 8 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 vaso
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 9.34 g
- Koolhydraten
- 2.63 g
- Vetten
- 21.15 g
- Vezels
- 0.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6 godz. 20 min
Sopa fría de tomate, gambas y jamón
1h 20min
Almejas a la marinera
30min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
Emulsión de patata con pulpo
50min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min