Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vermut blanco
- 20 g de vino de Oporto
- 200 g de ramilletes de brócoli
- 6 lomos de rape sin piel ni hueso, salpimentados
- 100 g de nata para cocinar
- 80 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de maicena
- 8 - 10 hebras de azafrán
- ½ cucharadita de sal
- 75 g de turrón de Jijona blando
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1108 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 25.94 g
- Koolhydraten
- 9.37 g
- Vetten
- 13.77 g
- Vezels
- 2.35 g
Alternatieve recepten
Rape al limón con anchoas
25min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Rape al oporto
50min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Bacalao con salsa de piñones
1h 50 min.
Bacalao con salsa de mango
30min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30min
Bacalao mozárabe
50min
Rape en salsa de almendras
30min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30min