Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate

Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 30min
6 raciones

Ingrediënten

  • 4 hojas de gelatina
  • 500 g de agua
  • 300 g de tomate maduro
  • 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
  • 1 cucharadita de vinagre
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Eiwitten 33.42 g
Calorieën 923 kJ / 221 kcal
Vetten 8.91 g
Vezels 0.54 g
Koolhydraten 1.75 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...