Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hojas de gelatina
- 500 g de agua
- 300 g de tomate maduro
- 20 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 6 trozos de ventresca de atún fresco de aprox. 150 g c/u (atún rojo)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 923 kJ / 221 kcal
- Eiwitten
- 33.42 g
- Koolhydraten
- 1.75 g
- Vetten
- 8.91 g
- Vezels
- 0.54 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape al limón con anchoas
25min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Brochetas picantes de pavo
1 godz.
Tartar de bacalao y sandia
40min
Almejas a la marinera
30min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Conejo en papillote al lemon grass
1 godz. 30 min
Vasitos de espárragos con salpicón
10 min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Carabineros a la sal
20min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Bacalao con ajetes y pilpil
25min