Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de cilantro fresco
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado y bien escurrido)
- 100 g de queso cremoso
- 500 g de masa de hojaldre (extendida 30x45 cm aprox.)
- 1 yema de huevo (para pincelar)
- 2 cucharadas de cebollino fresco picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 658 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 5.55 g
- Koolhydraten
- 8.58 g
- Vetten
- 11.22 g
- Vezels
- 0.54 g
Alternatieve recepten
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1h 10min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 godz.
Vasitos de espárragos con salpicón
10min
Piruletas de parmesano y jamón
1 godz.
Tartaletas crujientes de marisco
40min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Pastel de salmón
2h 20min
Tartaletas de cebolla con salmón
1 godz. 15 min
Pintxo Donosti
15min
Emulsión de patata con pulpo
50min