Compatibele versies
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 chuletones de ternera a temperatura ambiente (1250 g cada uno)
- 2 pimientos rojos (de aprox. 200 g)
- 400 g de queso provolone (2 rodajas)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para untar los chuletones)
- 1 cucharadita de sal
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 100 g de brandy
- 250 g de vino de Oporto
- 4 pellizcos de orégano seco
- 350 g de nata (35% de grasa)
- 4 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2964 kJ / 709 kcal
- Eiwitten
- 77.33 g
- Koolhydraten
- 7.01 g
- Vetten
- 41.34 g
- Vezels
- 1.35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1 Std. 40 Min
Almejas a la marinera
30min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Vinagreta de mostaza y eneldo
5min
Salsa bearnesa
15min
Salsa holandesa
15min
Presa ibérica con torta del Casar
30min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
35 min
Cachopo asturiano con salsa Cabrales y salsa de carne
1 Std.
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30 phút
Redondo de ternera asado con verduras
1h 35min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min