Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso de cabra en rulo
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 cucharada de miel
- 4 - 6 gotas de salsa inglesa (p. ej. Perrins®) (optioneel)
- 1 cucharada de brandy
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
10
hojas de albahaca fresca (cortadas en tiras finas)
of 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 1896 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 29.66 g
- Koolhydraten
- 15.24 g
- Vetten
- 30.43 g
- Vezels
- 0.57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de queso azul
10 min
Tarta de queso mascarpone (sin azúcar)
5 Std.
Salsa Blue cheese
5 min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa de torta del Casar
10 min
Bacalao con salsa de roquefort
25min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Patatas con salsa de cabrales
50min
Risotto cuatro quesos
25min
Salsa de queso cheddar
10 min
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min