Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso de cabra en rulo
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 cucharada de miel
- 4 - 6 gotas de salsa inglesa (p. ej. Perrins®) (optioneel)
- 1 cucharada de brandy
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
10
hojas de albahaca fresca (cortadas en tiras finas)
of 1 cucharada de cebollino fresco picado
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 1896 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 29.66 g
- Koolhydraten
- 15.24 g
- Vetten
- 30.43 g
- Vezels
- 0.57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa Blue cheese
5 Min
Patatas bravas en tempura
1h 10min
Salsa de queso cheddar
10 Min
Salsa de albahaca para pasta (pesto ligero)
5 Min
Salsa de torta del Casar
10 Min
Patatas con salsa de cabrales
50min
Bacalao con salsa de roquefort
25 min
Salsa de queso azul
10 Min
Fingers de mozzarella light con salsa de yogur
1h 10min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 Min
Farfalle a los cuatro quesos
25 min
Espaguetis a la carbonara
25 min