Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de jamón serrano cortado en dados
- 300 g de carne de conejo en trozos (deshuesada y con el hígado)
- 200 g de carne de gallina deshuesada
- 200 g de magro de cerdo en trozos (secreto)
- 100 g de tocino fresco en dados
- 75 - 100 g de hígado de cerdo en trozos
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1100 - 1200 g de agua
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de aceite de aguacate
- 2 clavos
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de pasas para decorar
- 50 g de piñones para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 606 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldereta manchega
1h
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10min
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96h 20min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4h
Caldereta de cordero
50 Min
Estofado de ciervo
1h
Sorbete de cebada especiado
6h 25min
Carré de cerdo a la parrilla con cebolla caramelizada y manzanas
3h
Cochinillo asado con patatas panadera
2 godz. 30 min