Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 huevos de codorniz
- 200 g de agua
- 9 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 200 g de aceite de girasol (y algo más para pincelar)
- ½ diente de ajo
- 5 - 6 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de alcaparras
- 200 g de palitos de cangrejo
- 1 yema de huevo
- 10 g de mostaza
- 10 g de ketchup
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
10
g de coñac
of 10 g de brandy
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 682 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 3.72 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 12.77 g
- Vezels
- 0.59 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Huevos rellenos de jamón
15 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Bricks de patata con yema
2h 20 min.
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1 Std. 10 Min
Hojaldre de espárragos blancos en conserva y salmón con bearnesa
40 Min
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 Min
Brochetas de verduras con salsa vierge
30min
Sándwich de espárragos y atún
10min
Tartaletas de cebolla con salmón
1 godz. 15 min
Aperitivos de hojaldre
25 Min