Compatibele versies
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocido
- 1 hueso de jamón
- 1 hueso de espinazo en salazón
- 250 g de morcillo de ternera
- 20 g de tocino fresco
- 1800 g de agua
- 1 morcilla de cebolla suave (aprox. 100 g)
- 250 g de carne de pollo
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 100 g)
- 1 nabo en trozos (aprox. 80 g)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
Velo de garbanzos
- 1 sobre de agaragar (4 g)
Terminación
- 1 baguette congelada (cortada en láminas muy finas y tostadas)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 455 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 6.04 g
- Koolhydraten
- 6.92 g
- Vetten
- 6.33 g
- Vezels
- 2.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantequilla Café de París
10min
Croquetas de carabineros
10 Std.
Cardo con carabineros
1h
Dip de huevas de pescado (Taramasalata)
15min
Berenjenas con salsa de miso
1h
Terrinas de foie trufado
74h
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 godz. 30 min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
Croquetas de pollo y jamón
6 Std. 40 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min