Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pintada
- 1 zanahoria en trozos
- 50 g de puerro en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- ½ tomate en trozos
- 1 ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 40 g de harina
- 200 g de aceite para freír
- 1000 g de agua
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: tomillo, laurel, perejil, romero, etc)
- 100 g de vino tinto
- 12 orejones de albaricoque
- 2 - 3 cucharadas de pistachos pelados (sin sal)
- 50 g de brandy
- 10 g de maicena
- 25 g de mantequilla
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2493 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 35.02 g
- Koolhydraten
- 24.68 g
- Vetten
- 39.72 g
- Vezels
- 5.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo en pepitoria
45min
Pato relleno a la navarra
3 Std. 15 Min
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50min
Muslitos de codorniz con salsa de tamarindo
40min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1h
Perdices con salsa de chocolate
3h
Estofado de cordero con hinojo
50min
Tarta de queso a las hierbas con brevas
2 Std. 15 Min
Picantones con salsa de uvas
40min
Perdices confitadas
26 Std. 30 Min
Pechuga de pavo rellena
45min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min