Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pintada
- 1 zanahoria en trozos
- 50 g de puerro en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- ½ tomate en trozos
- 1 ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 40 g de harina
- 200 g de aceite para freír
- 1000 g de agua
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: tomillo, laurel, perejil, romero, etc)
- 100 g de vino tinto
- 12 orejones de albaricoque
- 2 - 3 cucharadas de pistachos pelados (sin sal)
- 50 g de brandy
- 10 g de maicena
- 25 g de mantequilla
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2493 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 35.02 g
- Koolhydraten
- 24.68 g
- Vetten
- 39.72 g
- Vezels
- 5.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50min
Pollo especiado al tequila
50min
Kouign-amann
4h 10min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1h 20min
Rossejat de rodaballo y almejas
40 min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30min
Chuletitas de cordero con picada de avellanas y nueces
30min
Christmas trifle
3h 30 min
Menú: Bullabesa
1h 5min
Cordero al ajillo
1h
Cheesecake de chocolate con merengue
3óra 35p
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1h