Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piedras de carbón
- 1 - 2 pimientos rojos entreverados para asar
- 90 g de harina
- 25 g de azúcar moreno
- 50 g de almendra molida
- 100 g de mantequilla (a temperatura ambiente)
- 1 sobre de tinta de calamar
- 1 pellizco de polvo ahumado (sosa)
Ceniza
- 100 g de clara de huevo
- 1 sobre de tinta de calamar
- 150 g de azúcar
Jugo de carne
- 150 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de carne de cordero en trozos
- 500 g de vino blanco seco
- 750 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 100 g de fondo de buey
Minichuletitas
- 2 costillares de conejo
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
Presentación
- 1 pellizco de sal de Guerande
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2532 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 33.45 g
- Vetten
- 33.12 g
- Vezels
- 1.98 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Alcachofas a la romana
50min
Solomillo ibérico con alcachofas en salsa de choriceros
40min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25min
Picantones a la cerveza
2h
Boquerones fritos con gratén de verduras
55min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30min
Bacalao con ajetes y pilpil
25min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1óra 10p
Paella
1óra 10p