Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 80 g de ajetes en trozos
- 200 g de setas de cardo frescas
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de pasas sin semillas
- 30 g de piñones
- 2 piernas de cordero deshuesadas abiertas (aprox. 1 kg c/u)
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 100 g de jamón cocido en lonchas
- 100 g de queso manchego en lonchas
- 1500 g de agua
- 2 cucharadas de miel para pincelar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1609 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 26.22 g
- Koolhydraten
- 2.65 g
- Vetten
- 29.92 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1h 20 min
Crema de ostras
20min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10 min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Picantones con salsa de uvas
40 min
Carrilleras de ibérico en adobo de cerveza negra
4 Std. 20 Min
Picantones a la cerveza
2h
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Paletillas de cordero asadas
2 godz. 40 min
Bacalao Club Ranero
1h