Compatibele versies
Estofado al estilo de Yoda (Star Wars, El Imperio contraataca)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de raíz de jengibre fresca
- 250 g de cebolla en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 40 g de aceite
- 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de aprox. 5 cm)
- 200 g de remolacha fresca (pelada y en trozos de 1-2 cm)
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco en trozos
- 8 - 10 ramitas de cilantro fresco en trozos
- 4 - 6 ramitas de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- ½ cucharadita de canela molida
- 4 - 5 bayas de enebro
- 2 - 3 semillas de cardamomo
- 2 clavos enteros
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 100 g de vino tinto
- 400 g de caldo de carne
- 1 cucharada de maicena
- 30 g de agua
- 1 bolsa de espinacas baby frescas (aprox. 110 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1680 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 1217.5 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 15900.8 mg
Alternatieve recepten
Agua de Sevilla
5min
Albóndigas de atún con salsa teriyaki
30min
Cuscús con pollo, cordero y salchichas especiadas
1h 10min
Nectarinas especiadas al vapor
Geen beoordelingen
Cuscús de cordero
1h 5min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Helado de anko
10h 10min
Berenjenas con salsa de miso
1h
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Cuscús marroquí
1h
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20min