Compatibele versies
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de pimentón de la Vera
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 paletilla de cabrito deshuesada (700-800 g) salpimentada
- 200 g de cerveza
- 250 g de mermelada de cerezas
- 2 manzanas (sin piel ni semillas) en láminas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3489 kJ / 835 kcal
- Eiwitten
- 33.59 g
- Koolhydraten
- 44.76 g
- Vetten
- 57.92 g
- Vezels
- 2.39 g
Alternatieve recepten
Pan de ajo
1h 15min
Cava (Gazpacho de manzana)
9h 10 min
Pan frito indio (panipuri)
1h
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2h 30min
Sorbete de pétalos de rosa
5min
Gazpacho de tomate y albahaca
10min
Sorbete "Clarita"
12 godz. 5 min
Cordero con manzanas
1h 45 min
Besugo con patatas panadera
1h
Pintada con salsa de chocolate
1h 35min
Triffle de cantuccini y cerezas
1u. 55min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min