Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polvo de ajo
- 6 dientes de ajo
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
Solomillos en salsa de hinojo
- 2 cucharaditas de semillas de hinojo
- 2 cucharaditas de granos de pimienta rosa
- 120 g de queso mascarpone
- 1 cucharada de extracto de buey
- 30 g de brandy
- 2 solomillos de cerdo ibérico (600 g)
- 2 naranjas peladas y en gajos (sin nada de parte blanca)
- 1 bulbo de hinojo cortado en gajos (aprox. 300 g)
- 40 g de mantequilla
- 200 g de agua
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1900 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 26.92 g
- Koolhydraten
- 4.62 g
- Vetten
- 36.36 g
- Vezels
- 0.91 g
Alternatieve recepten
Lubina en salsa de salmorreta
25 min
Galantina de pavo rellena
5h 30min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Estofado de cordero con hinojo
50min
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2h
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1h 50 min
Conejo en papillote al lemon grass
1h 30min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Caldereta manchega
1h
Dorada a la veneciana
55min
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3h
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45min