Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
32
gambones frescos pelados
of langostinos crudos medianos pelados - 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 2 cm)
- 150 g de cebolleta en trozos
- 2 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharaditas de azúcar moreno
- 1 cucharada de salsa de pescado
- 2 cucharadas de zumo de lima
- 1 guindilla fresca sin semillas y en rodajas (optioneel)
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 37.6 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao dorado
25min
Ensaladilla de patata con bogavante
1 Std. 25 Min
Crêpes de gazpacho
1 Std.
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3u.
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Boletus con foie en papillote
30 Min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3u.
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1hod. 50min
Sardinas a la sal
40 Min
Bricks de cangrejo
35 Min
Entrecot con costra de café y patatas chafadas
1 Std. 10 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min