Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
32
gambones frescos pelados
of langostinos crudos medianos pelados - 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 2 cm)
- 150 g de cebolleta en trozos
- 2 ramitas de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 cucharaditas de azúcar moreno
- 1 cucharada de salsa de pescado
- 2 cucharadas de zumo de lima
- 1 guindilla fresca sin semillas y en rodajas (optioneel)
- 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 37.6 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galantina de pavo rellena
5 Std. 30 Min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8 Std.
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 dk
Menú: Sopa de gambas y berberechos con caballa a las hierbas
1sa
Bacalao fresco con ajada
30 dk
Merluza al vapor de almejas
30 dk
Chipirones rellenos
1h 10min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1sa
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 dk
Dorada a la veneciana
55min