Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de carne picada de cerdo
- 120 g de butifarra blanca sin piel, desmenuzada
- 50 g de salvado de trigo
- 600 g de agua
-
5
hojas de salvia fresca
of ½ cucharadita de salvia seca desmenuzada - ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de extracto de buey (p. ej. Bovril®)
- 5 bayas de enebro
- 1 manzana pelada y en trozos
- 700 g de patatas en trozos
- 600 g de chucrut en conserva
- 2 cucharadas de mostaza
- 1 cucharadita de kétchup
- 50 g de nata (35% de grasa)
- ½ cucharadita de salsa inglesa (p. ej. Perrins®)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2564 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 21.11 g
- Koolhydraten
- 47.37 g
- Vetten
- 37.71 g
- Vezels
- 8.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2h 30min
Helado de nata con láminas de chocolate
8h 30min
Pan ácimo
1h 50min
Cabrito en salsa
50min
Albóndigas con setas
35 min
Salsa agridulce de verduras
9 godz.
Estofado al estilo de Yoda (Star Wars, El Imperio contraataca)
1h 15min
Arroz con ternasco y borraja
1h
Albóndigas en salsa de nata
50min
Salsa de carne. Verduras al vapor
50min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10 min