Compatibele versies
Croquetas de codornices estofadas (Castilla La Mancha)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Codornices estofadas
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 60 - 70 g de zanahoria en trozos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 codornices limpias, cortadas en cuartos
- 120 g de vino blanco
- 15 g de vinagre de vino
- 1 - 2 granos de pimienta negra
- 1 pellizco de pimentón
- 1 pastilla de caldo
- 2 hojas de laurel secas
- 200 g de agua
Croquetas
- 30 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 180 g de harina
- 700 g de leche (a temperatura ambiente)
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 150 - 200 g de pan rallado
- 3 huevos
- 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 357 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 3.62 g
- Koolhydraten
- 7.47 g
- Vetten
- 4.54 g
- Vezels
- 0.32 g
Alternatieve recepten
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Salsa verde
20 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Sopa de pescado
55 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9 Std. 15 Min
Salsa vizcaína
40 Min
Croquetas de pollo y jamón
6h 40min
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Croquetas de gambas
9 Std. 10 Min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Albóndigas en salsa española
55 min
Codornices en escabeche de boletus
25 godz.