Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 50 g de agua
-
1
cucharadita de azúcar
of 1 cucharadita de melaza de cebada malteada -
15
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 180 g de leche desnatada
- 400 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 50 g de queso parmesano cortado en trozos (3 cm)
-
50
g de queso fontina cortado en trozos (3 cm)
of 50 g de queso gruyère cortado en trozos (3 cm) - 80 g de mozzarella fresca escurrida cortada en cuartos
Terminación
- 80 g de queso gorgonzola cortado en trozos (2-3 cm)
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9577 kJ / 2291 kcal
- Eiwitten
- 105.1 g
- Koolhydraten
- 302 g
- Vetten
- 73.65 g
- Vezels
- 15.05 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza diavola
2h 15min
Pizza de patata con verduras
1h 45min
Pizza estilo Chicago
1h 5 min
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Empanadillas de Lorca
2 godz.
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Focaccia de Puglia
1 godz.
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Pizza de verduras asadas
2 godz. 25 min
Calzone rellenos con calabacín, queso y jamón
1h 40min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min