Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
-
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 400 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de mozzarella fresca cortada en trozos
- 150 g de chorizo picante en trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 250 g de tomates cherry cortados en dos
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3895 kJ / 931 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 107.5 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia de Puglia
1h
Calzone con pimientos y chorizo
2 godz.
Calzone de salchichas rojas frescas y tomates secos
1h 40min
Calzone margarita con huevo
2 Std. 50 Min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1h 45min
Albóndigas de cordero con pan batbout
1h 35min
Panzerotti a la romana
1h
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Pizza marinera
1h 40min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza cuatro quesos
1h 30min