Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de agua
- 1 cucharadita de azúcar
-
20
g de levadura prensada fresca
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - 400 g de harina de fuerza
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de mozzarella fresca cortada en trozos
- 150 g de chorizo picante en trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- 250 g de tomates cherry cortados en dos
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 3895 kJ / 931 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 107.5 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne all'arrabbiata
20 min
Pizza de pepperoni, emmental y champiñones
1h 20 min
Bizcocho resurección de los muertos
1h 5min
Pizza marinera
1h 40 min
Pizza estilo Chicago
1h 5min
Pizza blanca con rúcula
1h 30 min
Pizza cuatro estaciones
1h 30 min
Conchas con tomate fresco y queso de cabra
35min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 godz. 45 min
Pizza caprichosa
2 godz. 40 min
Pizza cuatro quesos
1h 30 min
Pizza de jamón y champiñones
1 godz. 45 min