Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 300 g de agua
- 600 g de mejillones frescos limpios
- 180 g de pimiento verde en juliana
- 180 g de pimiento rojo en juliana
- 180 g de calabacín en juliana
- 1 diente de ajo
- 1 chalota
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de emperador en trozos de 3 cm
- 200 g de cigalas enteras crudas peladas (en trozos)
- 200 g de langostinos crudos medianos pelados y en trozos
- 1 cucharadita de tomate concentrado
- 400 g de tomate troceado en conserva (escurridos)
- 1 - 2 pellizcos de sal
Terminación
- 12 placas de lasaña secas
- 6 langostinos crudos sin pelar
- 6 cigalas enteras crudas
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 - 3 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1572 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 35.68 g
- Koolhydraten
- 30.72 g
- Vetten
- 12.07 g
- Vezels
- 3.34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2h
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1h 10min
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos
15min
Hojaldre de mejillones y verduras
1h
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Sopa fría cocktail
2h 5min
Salsa agridulce de verduras
9 godz.
Bacalao con salsa de piñones
1h 50 min
Pastel de salmón
2 godz. 20 min
Rosquillas (sin azúcar)
45min
Berenjenas rellenas de bacalao
1h