Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1048 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Milhojas al limón con frutas del bosque
1h
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Foie de pato
33h
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1h 40min
Pato relleno a la navarra
3h 15min
Crema de boletus
1 Std. 35 Min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Crema de cangrejo
35 Min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2h 15min
Cardo con carabineros
1h
Cóctel Christmas
1h 10min
Carpaccio de pulpo
3 Std. 10 Min