Boletus con foie en papillote

Boletus con foie en papillote

4.0 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
  • 200 g de foie mi-cuit de pato en dados
  • 4 pellizcos de pimienta negra molida
  • 4 pellizcos de semillas de hinojo
  • 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
  • 4 pellizcos de sal en escamas
  • 60 g de vermut rojo
  • 250 g de agua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 8.9 g
Calorieën 1048 kJ / 251 kcal
Vetten 22.7 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 2.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...