Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de boletus frescos (cortados transversalmente en láminas)
- 200 g de foie mi-cuit de pato, en dados
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 4 pellizcos de semillas de hinojo
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 pellizcos de sal en escamas
- 60 g de vermut rojo
- 250 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1048 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Cardo con carabineros
1 Std.
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Rollitos de lechazo con reducción de Ribera del Duero (Castilla y León)
1h 20min
Asado de frutos secos
30 Min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1 Std.
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Carpaccio de pulpo
3h 10min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 Min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min