Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 150 g de apio cortado en trozos de 1 cm
- 150 g de zanahoria cortada en trozos de 1 cm
- 150 g de judías verdes redondas frescas cortadas en trozos de 1 cm
- 150 g de pimiento cortado en trozos de 1 cm
- 150 g de coliflor en ramilletes pequeños
- 150 g de cebollitas francesas (las más grandes cortadas en dos)
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 cucharaditas de sal
-
50
g de vinagre de vino blanco
of 50 g de vinagre de sidra - 2 cucharaditas de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1317 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 15.83 g
- Vetten
- 25.72 g
- Vezels
- 6.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Bruschetta de pollo y rúcula
40min
Biscuit glacé
4h 20min
Salsa de tomate
40min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 Std. 45 Min
Galets a la borgoñona
30min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1h 40min
Crostini con quesos y tomates secos
20min
Saltimbocca a la romana
30min
Panzerotti a la romana
1h
Cassata siciliana
6 Std. 30 Min