Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Glaseado blanco
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de zumo de limón
Pasta de almendra
- 200 g de azúcar glas (y un poco más para trabajar la masa)
- 200 g de almendra molida
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 6 gotas de colorante alimentario verde
Relleno
- 250 g de azúcar glas
- 500 g de queso ricota de oveja
- 100 g de pepitas de chocolate negro
Montaje y decoración
-
1
bizcocho genovés cortado en tiras de 5 mm
of 24 bizcochos de soletilla - 60 g de agua
- 40 g de brandy
- 100 g de frutas confitadas variadas (naranja, calabazote, ciruela, etc.)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 85.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20 min
Lasaña al pesto con patatas y judías verdes
1 Std. 30 Min
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Tortilla Alaska
1h 15min
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Menú: Bullabesa
1h 5min
Fritos de manzana
35min
Triffle de cantuccini y cerezas
1 Std. 55 Min
Saltimbocca a la romana
30min
Panzerotti a la romana
1h
Aperitivo de Piamonte
25 min