Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar el molde
- 180 g de azúcar
- 250 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos pequeños
- 400 g de harina de repostería
- 5 yemas de huevo
- 15 g de cacao puro en polvo
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
Crema
- 5 claras de huevo
- 180 g de azúcar
- 80 g de preparado en polvo para natillas (2 sobres)
- 2 cucharadas de azúcar vainillado
- 1200 g de crème fraîche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1921.9 kJ / 459.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 34.2 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Pasteles de chocolate y vainilla
11h
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Mini cheesecake de plátano
2h 20min
Cheesecake de chocolate y café
3 godz. 20 min
Cheesecake de natillas y merengue
1h 30min
Cheesecake con praliné de almendras
4h
Cheesecake con fresas
3h 35 min
Cheesecake de chocolate con merengue
3h 35 min
Blanco y negro de requesón
1h 30min
Tarta de cappuccino
2 Std.