Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 200 g de avellanas crudas
- 100 g de azúcar moreno
- 90 g de nata (35% de grasa)
- ¼ de cucharadita de canela molida
Masa
- 220 g de leche
- 20 g de azúcar
- 2 huevos
- 25 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- harina
- 150 g de mantequilla fría (cortada en láminas de 2 mm)
Glaseado
- 80 g de azúcar glas
- 15 g de agua
-
1
cucharada de zumo de limón
of 1 cucharada de ron
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 39.1 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche con frutas y pasas
3 Std. 10 Min
Brioche de chocolate y avellana
2hod. 20min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3 Std.
Besos de dama
1hod.
Cubiletes (Asturias)
1h 50min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Pan de molde de piquillos
2hod.
Corbatas (Cantabría)
3 Std. 10 Min
Panecillos de San Ignacio
25h
Caracolas de canela
2hod.
Galletas bretonas (sin azúcar)
1hod.
Suizos
2hod. 30min