Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de levadura hojaldrada
- 250 g de harina de fuerza
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de azúcar
- 320 g de agua fría del frigorífico
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla fría
Formado de caracolas con frutos secos
- 250 g de crema pastelera
- 50 g de pasas sin semillas
- 50 g de arándanos rojos deshidratados
- 50 g de granillo de almendra cruda
- 1 huevo batido para pintar
- Voeding
- per 24 unidades
- Calorieën
- 20328 kJ / 4872 kcal
- Eiwitten
- 85.7 g
- Koolhydraten
- 541 g
- Vetten
- 262.3 g
- Vezels
- 30.2 g
Alternatieve recepten
Croissant de masa brioche hojaldrada
6sa 40 dk
Tarta de manzana
1hod.
Brioche con frutas y pasas
3 godz. 10 min
Suizos
2 godz. 30 min
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Lazos de brioche y hojaldre
4sa 20 dk
Napolitanas de crema
4 godz. 45 min
Trenzas de avellana
1 godz. 45 min
Bizcocho de manzana
1hod.
Fritillas
35 Min
Caracolas de canela
2 Std.
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1hod.