Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 hojas de gelatina
- 150 g de chocolate blanco para postres, en trozos pequeños
- 150 g de chocolate con leche para postres, en trozos pequeños
- 150 g de chocolate negro para postres, en trozos pequeños
- 200 g de leche entera
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 3 huevos
- 1 cucharadita de cardamomo molido (optioneel)
- 10 g de ron
- 1 cucharada de café soluble
- 10 g de licor de café
- 10 g de licor de naranja
- 1 cucharada de mermelada de naranja
Masa sablé con cacao
- 150 g de harina de repostería
- 10 g de cacao puro en polvo
- 75 g de mantequilla fría en trozos
- 1 pellizco de sal
- 35 g de azúcar glas
- 1 yema de huevo
- 10 g de leche
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2647 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 11.13 g
- Koolhydraten
- 53.03 g
- Vetten
- 41.41 g
- Vezels
- 3.48 g
Alternatieve recepten
Crema catalana de chocolate
40 min
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50 min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4 Std. 20 Min
Volcán de chocolate
15 Min
Tiramisú
5h 20 min
Mousse de chocolate
3h 20min
Bavaroises de chocolate con menta
2h 15 min
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 min
Tarta de trufa y nata
10h 15min
Cheesecake de chocolate y café
3h 20min
Tarta de chocolate
40 min