Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almíbar
- 160 g de agua
- 40 g de ron
- 100 g de azúcar
Bizcocho de caramelo
- 50 g de caramelos duros de azúcar y mantequilla
- 100 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 6 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 150 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
Bizcocho de chocolate
- 35 g de harina de repostería
- 15 g de cacao puro en polvo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 2 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 50 g de azúcar
- 2 yemas de huevo
Relleno y decoración
- 175 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 60 g de leche
- 60 g de azúcar glas (y algo más para espolvorear)
- 200 g de dulce de leche
- 450 g de fondant (pasta de azúcar) (400 g blanco y 50 g de cualquier otro color)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1817 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 69.12 g
- Vetten
- 14.4 g
- Vezels
- 0.32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Fondant (pasta de azúcar)
5 min
Ganache de chocolate
1h 10 min
Galletas de Pascua
1h 30min
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17h
Crema de mantequilla
5 min
Party-pops cake
3h 15 min
Tarta para celebraciones
7h
Tarta de chocolate con toffee salado
2h 40min
Pastel arcoiris
2 Std.
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2h 45 min