Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue de chocolate
- 120 g de azúcar
- 100 g de azúcar glas
- 15 g de cacao puro en polvo
- 4 claras de huevo
- 4 gotas de zumo de limón
- 1 pellizco de sal
Mousse con ganache de crema inglesa
- 2 hojas de gelatina
- 200 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 250 g de leche entera
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 250 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1702 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 6.67 g
- Koolhydraten
- 43.28 g
- Vetten
- 23.05 g
- Vezels
- 3.04 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema catalana de chocolate
40 min
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Pie de chocolate y merengue
10h
Tarta de primavera
10h
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Tarta de cappuccino
2h
Volcán de chocolate relleno de chocolate blanco
20 Min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30 min
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2h 10 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta de chocolate con dos texturas
1 godz. 40 min