Tarta bombón de avellanas

Tarta bombón de avellanas

4.1 14 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 7u.
16 raciones

Ingrediënten

Centro de avellana
  • de avellanas tostadas
    50 g
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao)
    40 g
  • de nata (35% de grasa) muy fría
    200 g
  • de azúcar glas
    20 g
Crujiente de chocolate y arroz
  • de chocolate con leche en trozos
    100 g
  • chocolate con 50% de cacao en trozos
    100 g
  • de mantequilla (Lurpak®)
    60 g
  • de arroz inflado al chocolate
    120 g
Crema de chocolate
  • hojas de gelatina
    3
  • de nata (35% de grasa)
    350 g
  • de crema de cacao y avellanas
    400 g
  • de mantequilla (Lurpak®) en trozos
    75 g
Cobertura de chocolate con avellanas
  • hojas de gelatina
    3
  • de nata (35% de grasa)
    100 g
  • de chocolate con leche
    100 g
  • de mantequilla (Lurpak®)
    50 g
  • de avellanas tostadas troceadas
    50 g
Montaje
  • de crema de cacao y avellanas
    4 cucharadas

Voeding per 1 ración

Calorieën 562 kcal / 2349 kJ
Eiwitten 5.29 g
Vetten 45.11 g
Koolhydraten 33.72 g
Vezels 2.78 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...