Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso mascarpone
- 100 g de mermelada de albaricoque
- 18 tartaletas pequeñas de pasta brisa o de hojaldre
- 2 claras de huevo
- 100 g de agua
- 240 g de azúcar
- 2 yemas de huevo
- 2 hojas de gelatina (hidratadas 5 minutos en agua fría)
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 542 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Merengue suizo
10 min
Carbayones
1 godz. 25 min
Cremadillos
3 Std. 50 Min
Crema pastelera
10 min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Tarta bombón de avellanas
7 Std.
Tarta San Marcos
4 Std.
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Merengue con agua
15min
Milhojas con crema pastelera y nata
1hod.
Almíbar básico
10 min