Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho de chocolate sin harina
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 60 g de mantequilla
- 3 huevos
- 4 claras de huevo
- 85 g de azúcar
Mousse de chocolate
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 400 g de nata (35% de grasa) bien fría
- 60 g de leche
- 2 yemas de huevo
- 35 g de azúcar
Crema de vainilla
- 480 g de nata (35% de grasa) bien fría
- 130 g de leche
- 60 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 20 g de maicena
- 2 ½ hojas de gelatina
Glaseado de chocolate
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 140 g de agua
- 180 g de azúcar
- 60 g de cacao puro en polvo
- 8 hojas de gelatina (16 g)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1342 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazo de gitano
3 Std.
Tarta de queso suiza
4h 10 min
Cremadillos
3sa 50 dk
Pasteles de nubes con coco y pistachos
5 Std. 20 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 Std. 50 Min
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Bizcochos borrachos
1 Std. 5 Min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Bomba de chocolate
4 godz.
Falso cheesecake con streusel de chocolate
3 godz. 15 min
Flan de París con merengue
10 Std.
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3 Std.