Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 180 g de mantequilla (y algo más para untar)
- 25 g de leche
- 1 yema de huevo
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 750 g de leche
- 180 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de azúcar
- 8 yemas de huevo
- 75 g de maicena
- 2 cucharadas de vainilla líquida
Merengue
- 5 claras de huevo
- 220 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2074 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 9.37 g
- Koolhydraten
- 58.44 g
- Vetten
- 24.99 g
- Vezels
- 0.95 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta cuajada de caramelo
2 godz. 10 min
Flan de dulce de leche
6h 10 min
Tortilla Alaska
1h 15min
Carolinas
50min
Charlota de mandarinas
6 godz. 30 min
Tarta de trufa y nata
10h 15 min
Postre cuatro capas
4 Std. 10 Min
Pudin inglés (Bread and butter pudding)
1 Std. 30 Min
Pudin diplomático
1h 40 min.
Triffle de cantuccini y cerezas
1 Std. 55 Min
Cheesecake de natillas y merengue
1 Std. 30 Min
Flan de nata y vainilla
5h 50min