Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 2 huevos
- 200 g de harina de repostería
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 100 g de mantequilla fría en trozos pequeños (y algo más para engrasar el molde)
- 80 g de azúcar
Relleno
- 300 g de leche condensada
- 2 huevos
- 100 g de zumo de limón
- 15 g de harina de repostería
Cobertura de chocolate
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1717 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 44.5 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 76.5 mg
Alternatieve recepten
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 50 min
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Bizcocho de galletas y chocolate
35min
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25min
Barritas de chocolate y caramelo
4 Std. 30 Min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1h 5min
Cheesecake de chocolate y café
3h 20 min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 godz. 10 min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50min
Tarta de cuajada de chocolate
4 Std. 15 Min
Bizcocho de chocolate y nueces
1 godz. 40 min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min