Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almíbar
- 150 g de azúcar
- 40 g de agua
- 8 - 10 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 75 g de zumo de lima
- 5 - 6 ramitas de menta fresca
- 75 g de ron
Bizcochos
- 6 huevos
- 250 g de azúcar moreno
- 110 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 250 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
Cobertura
- 50 g de azúcar
- 8 - 10 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 20 g de zumo de lima
- 600 g de nata (35% de grasa) bien fría
Montaje
- 1 lima cortada en rodajas finas (para decorar) (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2143 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 7.07 g
- Koolhydraten
- 54.79 g
- Vetten
- 28.14 g
- Vezels
- 0.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta San Marcos
4h
Red velvet cake
5 Std.
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2 godz.
Tarta Dobos
2h 40min
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3h 30min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5 Std.
Tarta de frambuesas y chocolate
7hod.
Tarta de crema catalana a la naranja
7sa 30 dk
Tarta de cappuccino
2 godz.
Brownie con cheesecake de frambuesa
2 godz.
Tarta a las tres leches
12hod. 45min