Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 300 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 70 g de azúcar glas
- 150 g de mantequilla fría en trozos pequeños (y un poco más para untar)
- 1 pellizco de sal
- 2 yemas de huevo
- 25 g de leche fría
Relleno y cobertura
- 500 g de agua
- 1 sobre de gelatina en polvo sabor fresa (80 g)
- 750 g de fresas (tamaño regular)
- 100 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 500 - 600 g de requesón
- 1 cucharada de vainilla líquida
- 2 claras de huevo
- 200 g de nata montada para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1760 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Postre chajá
11h 15min
Tarta de merengue y fresas
1h 10min
Tarta de manzana y flan
3 godz. 20 min
Tarta de queso suiza
4h 10min
Carolinas
50min
Tarta de pera
9h
Charlota de mandarinas
6h 30min
Tarta de trufa y nata
10 godz. 15 min
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5sa
Bizcocho con fresas y nata
2h
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Tarta de queso (New York cheesecake)
3 godz. 15 min