Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa de brioche
- 90 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 4 huevos (200 g)
- 450 g de harina de fuerza
- 50 g de azúcar
- 10 g de sal
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 1 cucharada de vainilla líquida
Crema pastelera
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 500 g de leche
- 50 g de harina de repostería
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 70 g de azúcar
Glaseado
- 300 g de azúcar glas
- 60 g de clara de huevo
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 5 - 6 gotas de colorante rojo
Montaje
- 2 cucharadas de confeti de azúcar de colores (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1221 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 49.7 g
- Vetten
- 7.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 237.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho triple de chocolate
2hod. 20min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Party-pops cake
3h 15min
Minicupcakes de Navidad
1hod.
Pastel arcoiris
2hod.
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50min
Cake pops
2hod.
Tarta monstruo de las galletas
2 Std. 45 Min
Tarta versátil para celebrar
4h
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 min
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2 Std. 45 Min