Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 4 huevos (240 g)
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 120 g de harina de repostería
Crema de trufa
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Nata con avellanas y chocolate
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de avellanas tostadas sin piel
- 200 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 20 g de azúcar
Montaje y decoración
- 100 g de ron
- 100 g de agua
- 1 cucharada de azúcar glas
- 1 cucharada de cacao puro en polvo
- 1 paquete de perlas de chocolate
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1885 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 6.84 g
- Koolhydraten
- 36.35 g
- Vetten
- 28.75 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10 phút
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Cannoli al cacao con crema de café
1 Std.
Rocas de chocolate heladas
1 Std. 20 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Bizcocho resurección de los muertos
1h 5min
Bizcochos de naranja y avellanas con chocolate para dos
35 Min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2h 15 min
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
6h 30 min
Tarta de turrón
1 Std. 20 Min
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min