Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 4 huevos (240 g)
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 120 g de harina de repostería
Crema de trufa
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Nata con avellanas y chocolate
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de avellanas tostadas sin piel
- 200 g de nata (35% de grasa) muy fría
- 20 g de azúcar
Montaje y decoración
- 100 g de ron
- 100 g de agua
- 1 cucharada de azúcar glas
- 1 cucharada de cacao puro en polvo
- 1 paquete de perlas de chocolate
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1885 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 6.84 g
- Koolhydraten
- 36.35 g
- Vetten
- 28.75 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Crema pastelera
10min
Tarta San Marcos
4h
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Tarta de queso ligera con topping de fruta
4h 20min
Tarta de moka
1h 30min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Cannoli al cacao con crema de café
1h
Trifle de uvas y cava
4 godz. 30 min
Tarta de Pascua de zanahoria y tres chocolates al aceite de oliva virgen extra
3h 20min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 godz. 40 min