Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de agua
- 170 g de higos secos
- 2 cucharadas de café soluble
- 600 g de nata (35% de grasa)
-
40
g de licor de café
of 40 g de crema de whisky (p.ej. Baileys®) - 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de mantequilla
- virutas de chocolate para decorar (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1970 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 4.14 g
- Koolhydraten
- 30.34 g
- Vetten
- 36.57 g
- Vezels
- 5.89 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta Dobos
2 godz. 40 min
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Cremosos de tres chocolates y arena de cacao
4h 20min
Bizcocho de avellanas y chocolate con leche
1h 5min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 godz. 10 min
Licor de chocolate
1 godz. 10 min
Bavaroises de chocolate con menta
2h 15min
Mousse de café
3 Std. 15 Min
Sirope de menta
15 Min
Salsa agridulce de verduras
9 Std.
Pastel helado de chocolate con galletas de chocolate
9 Std. 20 Min
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3 Std.