Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tejas
- 25 g de mantequilla
- 80 g de azúcar
- 15 g de harina de repostería
- 90 g de almendras laminadas
- 2 claras de huevo
Mousse de turrón
- 2 hojas de gelatina
- 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 200 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
Crema de anís
- 2 anises estrellados
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
- 15 g de licor de anís
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3059 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 53.6 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 Std. 20 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Semifrío de crema de whisky
1 Std.
Tarta San Marcos
4h
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Mousse de sidra con su gelatina
2 Std. 20 Min
Mousse de crema de orujo
2h
Panna cotta de turrón de Jijona
3 Std. 10 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5u. 45min
Nata de trufa
8h 15min
Emulsión de patata con pulpo
50min