Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) troceado
- 370 g de leche condensada
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 100 g de mantequilla en trozos
- 1 ½ cucharadas de licor de naranja (Cointreau®, Grand Marnier®, triple seco, etc.)
- 70 g de avellanas tostadas (optioneel)
- 2 cucharadas de cacao puro en polvo
- 2 cucharadas de fideos de chocolate
- 2 cucharadas de granillo de almendra cruda tostada
- 2 - 3 cucharadas de copos de cereales variados
- 2 cucharadas de azúcar glas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 417 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 1.46 g
- Koolhydraten
- 9.18 g
- Vetten
- 6.34 g
- Vezels
- 1.12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantecados
2h
Tronquitos de turrón
1h 40min
Semifrío de crema de whisky
1h
Milhojas de chocolate y nata
2h 30min
Menú: Mejillones con salsa maltesa. Caldereta de dorada y marisco. Postre de cítricos
1h
Roscón adikosh
8 godz.
Bombones de fresa
35 min
Bocaditos de turrón
1h 40min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Nata de trufa
8u. 15min
Trufas de chocolate negro
4h 30min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min