Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roscón de chocolate
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de azúcar (y 1 cucharadita más para la masa madre)
- 6 - 8 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 160 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 480 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 50 g de mantequilla en trozos
- 3 huevos (2 para la masa y 1 batido para pincelar)
- 50 g de agua de azahar
- 50 g de cacao puro en polvo
- 1 pellizco de sal
Cobertura
- 360 g de chocolate blanco en trozos
- perlas de chocolate para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 138.9 mg
Alternatieve recepten
Roscón de Reyes
4h
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Rosquillas glaseadas con caramelo
5h
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Galletas de turrón
2h 15min
Mississippi mud cake
50min
Bizcocho veteado de manzana
1 Std.
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1h 40min
Bizcocho esponjoso de miel
1h 45min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 Std. 30 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min