Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastas al cacao
- 130 g de harina de repostería
- 1 cucharada de cacao puro en polvo
- 90 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
- 30 g de azúcar
- 1 yema de huevo
Ganache de chocolate
- 100 g de nata
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 20 g de azúcar
- 30 g de mantequilla en trozos
Glaseado naranja
- 200 g de azúcar glas
- 1 clara de huevo
- 4 - 5 gotas de zumo de limón
- 10 - 15 gotas de colorante alimentario naranja
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 807 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas carbón
1h 5min
Fondant (pasta de azúcar)
5min
Lombrices en el jardín
8h 30min
Casita de Navidad
6h
Mini tartas de chocolate con crema de mantequilla
1h
Tarta monstruo rosa
3h 15min
Cupcakes tela de araña
2 godz. 10 min
Minicupcakes de Navidad
1h
Cupcakes fantasma
1h
Tarta monstruo de las galletas
2h 45min
Galletas de Pascua
1 godz. 30 min
Gofres de sartén
45 min