Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho red velvet
- 80 g de mantequilla
- 90 g de azúcar
- 90 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- ½ - 1 cucharadita de colorante rojo
- 130 g de harina de repostería
- 20 g de cacao puro en polvo
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de almendra laminada
Crema cuajada de turrón
- 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 300 g de leche
- 300 de nata (35% de grasa)
- 2 sobres de cuajada
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 766 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 183.4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 37.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Boston cream pie
3 Std.
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Tarta Sacher
3 Std.
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Tarta de turrón
1h 20min
Tarta San Marcos
4 godz.
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1h 50min
Red velvet cake
5 Std.