Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 80 g de agua
- 120 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Relleno
- 150 g de turrón de Jijona blando
- 50 g de queso cremoso
- 650 g de nata (35% de grasa)
Crema de yema
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Montaje
- 4 - 6 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2384 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 136.2 mg
Alternatieve recepten
Flan de nata y vainilla
5h 50 min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Brazo gitano de café
1h 30min
Crema pastelera
10min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5h
Tarta de Santiago
1h 10min
Brazo de gitano
3 Std.
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Tarta San Marcos
4sa
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40min