Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 80 g de agua
- 120 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Relleno
- 150 g de turrón de Jijona blando
- 50 g de queso cremoso
- 650 g de nata (35% de grasa)
Crema de yema
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Montaje
- 4 - 6 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2384 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 136.2 mg
Alternatieve recepten
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Crema pastelera
10min
Tarta Sacher
3h
Tarta de Santiago
1 godz. 10 min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Tarta San Marcos
4h
Pastel ruso con praliné de avellanas
3sa 20 dk
Tronco de Navidad
8h 30min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Boston cream pie
3h
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 min
Brazo de gitano
3h