Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 80 g de agua
- 120 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Relleno
- 150 g de turrón de Jijona blando
- 50 g de queso cremoso
- 650 g de nata (35% de grasa)
Crema de yema
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Montaje
- 4 - 6 cucharadas de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2384 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 16.8 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 136.2 mg
Alternatieve recepten
Brazos de chocolate y praliné
3 godz.
Crema pastelera
10 min
Boston cream pie
3 godz.
Minitartas San Marcos con trufa
3 godz.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Tarta de turrón
1h 20 min
Tarta San Marcos
4h
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Brazo de gitano
3 godz.
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10 min