Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- 1 cucharada de mantequilla para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de agua
- 130 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Crema de yemas
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Nata montada y trufa de chocolate
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de agua
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos pequeños
Montaje
- 2 cucharadas de azúcar (para caramelizar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 79.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3u. 40min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20 min
Tronco navideño de chocolate
2h 30 min
Tronquitos de turrón
1 Std. 40 Min
Crema pastelera
10min
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta San Marcos
4h
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Brazo de gitano
3 Std.