Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho en capas
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar el molde
- 150 g de almendras crudas sin piel
- 150 g de azúcar glas
- 11 clara de huevo
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 180 g de azúcar
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 11 yemas de huevo
- 80 g de maicena
- 80 g de harina de repostería
- 2 pellizcos de sal
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 50 g de dulce de leche
Ganache de chocolate
- 110 g de nata (35% de grasa)
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla (Lurpak®)
Montaje y decoración
- 1 - 2 alquequenjes (Physalis)
- 40 g de almendras laminadas tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2369 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 17.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 205.1 mg
Alternatieve recepten
Tronco de Navidad con praliné
2小时 20 分钟
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Milhojas de chocolate y caramelo
2h
Crema pastelera
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Bizcocho genovés
1hod. 50min
Tronco de Navidad
8h 30 min
Bizcocho plancha de chocolate
30 Min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Almíbar básico
10min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min