Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho en capas
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar el molde
- 150 g de almendras crudas sin piel
- 150 g de azúcar glas
- 11 clara de huevo
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 180 g de azúcar
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 11 yemas de huevo
- 80 g de maicena
- 80 g de harina de repostería
- 2 pellizcos de sal
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 50 g de dulce de leche
Ganache de chocolate
- 110 g de nata (35% de grasa)
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla (Lurpak®)
Montaje y decoración
- 1 - 2 alquequenjes (Physalis)
- 40 g de almendras laminadas tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2369 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 50.5 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 17.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 205.1 mg
Alternatieve recepten
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Brazos de chocolate y praliné
3 Std.
Crema pastelera
10min
Petisús (éclairs)
1h 50 min.
Tarta San Marcos
4h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Brazo de gitano
3 Std.